NovostiNOVI BREND U PONUDI – FABO

NOVI BREND U PONUDI – FABO

Nakon službenog putovanja u Tursku u lipnju 2022. godine najavili smo suradnju s novim poslovnim partnerima. S ponosom predstavljamo novi brend u našem prodajnom asortimanu –  tursku proizvodnu tvrtku FABO koja svojim proizvodima zadovoljava potrebe građevinske i rudarske industrije i istovremeno izvozi svoje proizvode u mnoge zemlje. Hidro-rad d.o.o. je ovlašteni prodajni zastupnik FABO proizvoda na području Hrvatske.

FABO proizvodi drobilična postrojenja, betonare i asfaltne baze. Visoka kvaliteta, pristupačna cijena, ergonomski dizajn i dugogodišnje iskustvo učinili su tvrtku Fabo jednu od vodećih svjetskih brendova.

Detaljnu ponudu proizvoda i njihove specifikacije pogledajte na web stranici prodaje.

NOVITET U PRODAJNOM ASORTIMANU SU DROBILICE,  BETONARE I ASFALTNE BAZE

FABO postrojenja za drobljenje imaju naprednu opremu koja pruža visoku učinkovitost u rudnicima, kamenolomima i građevinskim projektima. FABO proizvodi stacionarna i mobilna postrojenja za drobljenje različitih kapaciteta čime zadovoljava potrebe najrazličitijih projekata. FABO postrojenja mogu se konstruirati s različitim vrstama radnih strojenja prema specifičnim zahtjevima kupaca te mogu uključivati postrojenja za drobljenje, prosijavanje i pranje ili strojeve za samo jednu radnu fazu.

FABO betonare dizajnirane su da zadovolje raznolike i izazovne zahtjeve industrije proizvodnje betona. FABO proizvodi stacionarne, mobilne i kompaktne betonare s potpuno automatiziranim sustavima. Od trenutka dolaska materijala u dodavače do rada mješalice, cijeli proces se odvija automatski i može se lako pratiti na jednoj kontrolnoj ploči. 

type your search