NovostiRAST I RAZVOJ HIDRO-RADA

RAST I RAZVOJ HIDRO-RADA

Kada je Dragan Družić, sada već davne 2006. godine u malenom mjestu Šestanovac pokraj Splita osnovao poduzeće HIDRO-RAD, nije niti mogao zamisliti da će HIDRO-RAD 2022. godine biti jedno od vodećih poduzeća u prodaji i održavanju građevinskih strojeva u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori.

Glavna djelatnost firme u to je vrijeme bila servis hidrauličnih čekića i prodaja rezervnih dijelova za hidraulične čekiće, a samo poduzeće se u to vrijeme sastojalo od jednog malog ureda, radione i mnogo improvizacije.

Norman Vincent Peale je jednom davno rekao: “Ljudi postanu zaista nevjerovatni kada počnu misliti da mogu postići stvari. Kada vjeruju u sebe imaju prvu tajnu uspjeha”.

Vjera,vizija i strategija vodile su Dragana Družića na njegovom poduzetničkom putu.

Nadvladati očekivanja kupaca visokokvalitetnim proizvodima i uslugama kroz stalni razvoj zaposlenika i resursa bila je Draganova misija. Šesnaest godina poslije, HIDRO-RAD ima tridesetak stalno zaposlenih osoba. Uspješan je predstavnik za distribuciju i prodaju svjetskih brendova Hidromek, MTB i Takeuchi, a od nedavno i zastupnik brendova Lider Trailer i FABO.

Dragan Družić otkrio je kako je sve izgledalo na samom početku. Od čega je strahovao, koje je sve prepreke morao proći na putu do uspjeha te što je bio najveći preokret u poslovanju HIDRO-RAD-a u ovih 16 godina.

Otkrio je i kako je surađivati s renomiranim svjetskim brendovima, što to vodeći svjetski lideri prepoznaju upravo u HIDRO-RAD-u te koliko za poslovanje znače sami sajmovi, koje uskoro možete posjetiti.

Pozivamo Vas da posjetite nadolazeće sajmove na kojima HIDRO-RAD izlaže građevinske strojeve brendova koje zastupa:

  • 29. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam, sajamski prostor Gudovac, 09.-11.09.2022.
  • 2. Međunarodni sajam graditeljstva, opremanja i uređenja u Poreču, 21.-23.09. 2022.
  • 25. Međunarodni SASO SAJAM  u Spaladium areni Split, 26.-29.10.2022.
type your search