SERVIS
hIDROMEK
TAKEUCHI
JCB

Servis građevinskih strojeva je usluga koju svaki građevinski poduzetnik treba imati na raspolaganju. Ova usluga obuhvaća sve vrste popravaka, održavanja i drugih intervencija na građevinskim strojevima, kao što su bageri, mini bageri, utovarivači, valjci i drugi.

Redovitim servisom svojih građevinskih strojeva osiguravate siguran i neometan rad na gradilištu, te spriječavate eventualne neželjene posljedice i troškove. U slučaju kvara, naši stručni i visokokvalificirani serviseri će vrlo brzo i učinkovito riješiti bilo koju vrstu problema na vašem stroju te vam omogućiti pouzdan povratak stroja na gradilište.

Uz svakodnevno pravilno održavanje hidrauličnih čekića, preporučljivo je napraviti redoviti godišnji servis nakon odrađenih 500-600 sati kako bi se održala kvaliteta čekića. Redovito održavanje i servisiranje pomaže u sprečavanju neočekivanih zastoja u radu i produljuje vijek trajanja vašeg hidrauličnog čekića.

Naši stručni i certificirani serviseri će vam pružiti brzu i efikasnu uslugu servisiranja hidrauličnog čekića MTB, Furukawa, Atlas Copco, Rammer, JAB, Indeco, Montabert, Krupp i drugih te riješiti sve probleme koji se mogu pojaviti tijekom rada.

Kao tvrtka koja se bavi prodajom i servisom građevinskih strojeva shvaćamo koliko je njihova kvaliteta i ispravnost bitna za uspješan završetak svih vaših građevinskih projekata. Održavanjem svojih građevinskih strojeva možete uvelike utjecati na sigurnost radnika i produktivnost vaših projekata. A mi smo tu kako bismo vam pomogli da vaša mehanizacija uvijek bude u najboljem stanju.

Osim pružanja usluga servisa u našem sevisnom centru u Šestanovcu, vršimo i servisne usluge na terenu. Naša kompletno opremljena servisna vozila stižu na vaša gradilišta diljem Hrvatske, BIH i Crne Gore.

type your search