NovostiSLUŽBENI PUT U TURSKU

SLUŽBENI PUT U TURSKU

Izaslanstvo tvrtke Hidro-rad d.o.o. sastavljeno od zaposlenika rukovodstva i odjela prodaje otputovalo je tijekom lipnja u službeni posjet poslovnim partnerima u Tursku. Tijekom službenog putovanja posjećene su tvornice tvrtki Inan Makine, Hidromek, Lider Trailer i FABO.

Tvornica Inan Makine u Cerkezkoyu s proizvodnim pogonom na 83.000 m2 dominantni je turski proizvođač hidrauličnih čekića koji drži cca 65 – 70 % njihovog tržišta. Nijedan proizvođač čekića u svijetu nema bolji i širi izbor dimenzija i težina čekića od MTB-a. Hrvatsko tržište im je jedno od najrazvijenijih, odmah iza Izraela i Njemačke.
Uz već postojeća zastupništva u Hrvatskoj i Crnoj Gori, Hidro-rad d.o.o. je odnedavno ovlašteni zastupnik MTB-a i na području BIH.

Naš poslovni partner od 2019. godine, tvrtka Hidromek u Ankari, broji više od 2.000 zaposlenih i 65 distributera diljem svijeta. U Turskoj se ističe kao vodeći proizvođač kombinirki i rovokopača. Dnevno proizvedu i do 12 kombinirki i 7 rovokopača. Naši predstavnici posjetili su odjel proizvodnje, odjel sklapanja proizvoda, te odjel razvoja i istraživanja koji, među ostalim, razvija i model mini bagera koji bi trebao biti dio serijske proizvodnje iduće godine.

Na središnjoj zaravni u Anatoliji, u gradu Konyi posjetili su tvornicu Lider Trailer, turske proizvođače prikolica i kiperica od 1987. godine. S obzirom na povećanu tržišnu potražnju uz postojeće pogone proizvodnje planiraju proširenje na dodatnih 25.000 m2.
Tvrtka Hidrorad-Družić d.o.o. je ovlašteni zastupnik Lider Trailer-a na području Hrvatske i BIH.

Službeno putovanje završilo je u Izmiru gdje su posjetili tvornicu FABO koja je uz prodaju rezervnih dijelova 2003. pokrenula vlastitu proizvodnju drobilica i betonara. Tvrtka FABO izvozi svoje proizvode u više od 100 zemalja te posljednjih godina dobivanjem zamaha na tržištu postaje jedan od najpouzadnijih partnera. 

Tijekom službenog putovanja, Hidro-rad d.o.o. je učvrstio poslovne odnose sa starim poslovnim partnerima i ostvario zastupništva na novom geografskom području u regiji te s novim poslovnim parterima dogovorio zastupništvo za nove brendove na hrvatskom tržištu.
Nadamo se uspješnoj suradnji s turskim tvrtkama! 

type your search