NovostiEDUKACIJA HIDRO-RAD TIMA

EDUKACIJA HIDRO-RAD TIMA

Ulaganje u znanje i vještine svojih zaposlenika najbolja je poslovna odluka svake uspješne firme. Na taj se način zaposlenicima pruža motivirajuća radna okolina i omogućuje im se profesionalni rast, a istovremeno se kupcima nudi bolja usluga. Hidro-rad, osim organiziranja redovitih edukacija o proizvodima iz svog prodajnog asortimana, organizira i dodatne edukacije za razvoj novih vještina i kompetencija svojih zaposlenika.

Tim Hidro-rad-ovih zaposlenika, sastavljen od rukovodstva, prodajnih predstavnika i pratećeg administrativnog osoblja, sudjelovao je na Komunikacijskoj i prodajnoj akademiji tvrtke Proago d.o.o. iz Zagreba s prvenstvenim naglaskom na stjecanje potrebnih komunikacijskih vještina za izgradnju kvalitetnijih odnosa s kupcima.

„Komunikacija je ključ svakog osobnog i poslovnog uspjeha!“ Paul J. Meyer

Edukacijski trener tvrtke Proago d.o.o. Saša Karlovčan, ponudio nam je rješenja utemeljna na globalnim znanjima, trendovima i dugogodišnjem iskustvu te nam je kroz brojne vježbe približio različite komunikacijske alate pomoću kojih naši zaposlenici mogu ostvariti bolje rezultate u prodaji. 

Zaposlenici su tijekom tri dana komunikacijsko-prodajne akademije osvijestili svoje vještine socijalne interakcije (neverbalne komunikacije, aktivnog slušanja, asertivnog ponašanja, pozitivnih poruka) s ciljem njihova unapređenja i kasnijeg korištenja u svakodnevnoj komunikaciji sa suradnicima i kupcima. Dobra komunikacija pomaže u lakšem ostvarivanju poslovne izvrsnosti svakog pojedinog zaposlenika, menadžera pa i timova, što rezultira boljim poslovnim učinkom te većim zadovoljstvom naših kupaca.

Ova trodnevna edukacija je samo jedan od koraka u kontinuiranom učenju i razvoju vještina svakog od zaposlenika Hidro-rada. Naravno, nije izostalo ni neformalno druženje naših zaposlenika i edukacijskog trenera kako bi se u opuštenijoj atmosferi bolje upoznali i stvorili čvršće temelje za buduće edukacije.  

type your search