SajmoviSajam SASO 2021.
'Sajam SASO'

Sajam SASO 2021.

Ove godine tradicionalno najznačajniji gospodarski skup u regiji 24. Međunarodni sajam SASO 2021. održat će se u Spaladium areni u Splitu od 10. do 13. studenog.2021.
Sajam SASO najznačajniji je sajam za graditeljstvo, drvnu i metalnu industriju, alate, strojeve i opremu te obrtništvo i poduzetništvo. U sklopu događaja bit će održano 10 međunarodnih specijaliziranih sajmova, 6 stručnih konferencija i obuhvatit će više od 800 brendova, izlagača i suizlagača iz zemlje i inozemstva.

Jedan od brojnih sudionika – izlagača je i HIDRORAD-DRUŽIĆ koji u svojoj ponudi ima proizvode vrhunskih svjetskih brendova kao što su Takeuchi, Hidromek i MTB.

na ovogodišnjem SASO sajmu premijerno se izlaže Hidromek kombinirka sa Stage 5 motorom

HIDRORAD-DRUŽIĆ izlaže i prezentira strojeve s pripadajućom opremom koje možete vidjeti i isprobati na izložbenom prostoru ispred Spaladium arene. Izlažu se:

         TAKEUCHI minibageri – od 1 do 16 tona

         HIDROMEK bageri rovokopači gusjeničari (od 17 do 52 tone), HIDROMEK kombinirke (od 9 tona) i HIDROMEK utovarivač od 27 tona

         Hidraulični čekići MTB od 100 kg do 5 tona

Napravite dobar posao u Splitu sa tvrtkom HIDRORAD-DRUŽIĆ d.o.o. i dođite na SASO – sajam od alata i zanata na 500 kvadrata.
Veselimo se Vašem dolasku!

'Sajam SASO' 2021.
type your search