NovostiHIDRORAD-DRUŽIĆ JE ZASTUPNIK NOVOG BRENDA LIDER TRAILER

HIDRORAD-DRUŽIĆ d.o.o. je uspješni predstavnik za distribuciju i prodaju svjetskih brendova Hidromek, MTB i Takeuchi na području Hrvatske, BIH i Crne Gore. Od nedavno smo ponosni zastupnici novog brenda – LIDER TRAILER-a.

LIDER TRAILER je proizvođač svih vrsta poluprikolica i cisterni iz Turske čija je misija proizvoditi vozila prema zahtjevima i potrebama svojih kupaca. Koriste najbolje vrste sirovina kojima povećavaju kvalitetu svojih vozila i osiguravaju potrebnu snagu za transport najtežih tereta. HIDRORAD-DRUŽIĆ d.o.o. uvrstio je labudice LIDER TRAILER-a u svoj prodajni asortiman. Detaljnu ponudu proizvoda i njihove specifikacije pogledajte na stranicama prodaje Lider Trailer-a.

NOVITET U PRODAJNOM ASORTIMANU SU LIDER TRAILER LABUDICE  

Kontinuiranim usavršavanjem u obavljanju svih radnji koje se odnose na brendove koje zastupamo, od prodaje do održavanja proizvoda i pružanja najboljih savjeta, cilj nam je približiti značajke proizvođača i njihovih proizvoda kupcima. Takvim maksimalno profesionalnim pristupom i načinom rada želimo opravdati povjerenje proizvođača koje zastupamo, kao i povjerenje kupaca i poslovnih partnera.

type your search