SajmoviHIDRORAD NA BAUMI 2022.

HIDRORAD NA BAUMI 2022.

Krajem listopada 2022. godine u Münchenu je održan vodeći svjetski sajam građevinskih strojeva i opreme Bauma 2022. Bauma okuplja sve ključne igrače i lidere građevinske industrije što omogućuje posjetiteljima pristup svim tržištima svijeta na jednom mjestu te priprema posjetitelje za trendove i teme koji će industriju uvesti u budućnost. Svako izdanje sajma posjeti veliki broj posjetitelja uključujući i veliki broj Hrvata.

Bauma je sajam na kojem možete pronaći odgovarajuće proizvode i rješenja za vaše projekte, doživjeti sve izlagače, stručnjake, mlade talente i njihova istraživačka postignuća. Na sajmu ste imali priliku posjetiti izložbene prostore svih naših poslovnih partnera: Inan Makina (MTB), Hidromek, Lider Trailer, FABO i Huppenkhoten (Takeuchi). Svi brendovi su se prezentirali u odličnom izdanju s brojnim novitetima, inovacijama i strojevima nove generacije.

Predstavnici hidro-rada bili su posebni gosti na štandovima naših partnera

Predstavnici tvrtke Hidro-rad bili su posebni gosti-partneri na izložbenim prostorima naših partnera, gdje su se iz prve ruke mogli upoznali sa svim njihovim novitetima. Osim intenzivne komunikacije s partnerima u sklopu sajma, naši predstavnici su inicirali zajednička druženja i izvan sajma kako bi u opuštenijoj atmosferi dodatno unaprijedili odnose s istima.

Naši predstavnici su spremno dočekivali stare, ali i potencijalne nove kupce koji su došli na sajam vidjeti radne strojeve uživo te su im na najbolji mogući način mogli prezentirati da Hidro-rad prodaje proizvode visoke kvalitete koji zadovoljavaju i najzahtjevnije potrebe građevinske  industrije.

Osim kao mjesto održavanja postojećih poslovnih suradnji, Bauma je odlično mjesto i za upoznavanje konkurencije te uvid u poziciju naše tvrtke na željenom tržištu. Tako su tijekom sajma odrađeni brojni sastanci, ostvareni su novi kontakti, prikupile su se brojne korisne informacije iz svijeta građevinskih strojeva te su se razvile nove ideje za unapređenje našeg poslovanja s ciljem potpunije ponude i usluge na hrvatskom tržištu.

 Inspirirani doživljajima sa sajma, spremno krećemo u nove poslovne pobjede.
I uskoro objavljujemo novitete u našem prodajnom asortimanu.

type your search